Recept archívum
Káposztás csemege
Ez a finomság még annak is ízlik, aki messziről kerüli a zöldségeket. Hiába, a káposzta íze megbolondítja az ízlelőbimbókat! :D
Túrópöttyös
Az eredeti étolajos változat helyett olvasztott vajat használok és a cukor felét kókuszvirágra cserélem ki. SOKKAL finomabb, krémes, lágy tésztája van. Próbáld ki, nem bánod meg! :)
Tökmagos-túrós háromszög
Nagyon gyors, egyszerű sós finomság. Sokáig friss marad a túró miatt. Esküvőre, baráti, családi összejövetelekre kiváló ropogtatnivaló.
Almás rácsos
Almaszezon indul! A leghosszabb folyamat benne az alma előkészítése, de megéri. a levéből pedig fincsi ivólé készíthető.
Zserbó
Egy KLASSZIKUS... Falat, mely tökéletes ízharmóniában olvad szét a szánkban.
Mézeskalács
Akár tél van, akár nyár, akár karantén, a mézeskalács csodás illatával mindig megmelengeti a szívünket-lelkünket.
Darált hússal töltött zsemle
Nem gondoltam, hogy ez ilyen finom lesz... :)
Gyümölcsös müzli
Ez a müzli a nap egyik fénypontja. Soha nem lehet megunni, mert bárhogy variálható: tehetsz bele idénygyümölcsöt, lekvárt, mézet... ahogy szeretnéd.
Fermentált savanyúság
Ki ne ismerné a savanyú káposztát? Csak azt nem tudtuk róla, hogy a savanyítást fermentálásnak hívják. Fermentálni mindenféle zöldséget lehet. Hihetetlenül egyszerű, bátran kipróbálhatja bárki. Fantasztikusan finom... és nagyon egészséges!










