Recept archívum


Ez a finomság még annak is ízlik, aki messziről kerüli a zöldségeket. Hiába, a káposzta íze megbolondítja az ízlelőbimbókat! :D

Az eredeti étolajos változat helyett olvasztott vajat használok és a cukor felét kókuszvirágra cserélem ki. SOKKAL finomabb, krémes, lágy tésztája van. Próbáld ki, nem bánod meg! :)

Nagyon gyors, egyszerű sós finomság. Sokáig friss marad a túró miatt. Esküvőre, baráti, családi összejövetelekre kiváló ropogtatnivaló.

Almás rácsos

2024.10.08

Almaszezon indul! A leghosszabb folyamat benne az alma előkészítése, de megéri. a levéből pedig fincsi ivólé készíthető.

Zserbó

2023.12.17

Egy KLASSZIKUS... Falat, mely tökéletes ízharmóniában olvad szét a szánkban.

Mézeskalács

2023.11.26

Akár tél van, akár nyár, akár karantén, a mézeskalács csodás illatával mindig megmelengeti a szívünket-lelkünket.

Ez a müzli a nap egyik fénypontja. Soha nem lehet megunni, mert bárhogy variálható: tehetsz bele idénygyümölcsöt, lekvárt, mézet... ahogy szeretnéd.

Ki ne ismerné a savanyú káposztát? Csak azt nem tudtuk róla, hogy a savanyítást fermentálásnak hívják. Fermentálni mindenféle zöldséget lehet. Hihetetlenül egyszerű, bátran kipróbálhatja bárki. Fantasztikusan finom... és nagyon egészséges!

A nyár kovászos uborka nélkül olyan, mint a Balaton víz nélkül. Az idei évben annyi cukkini terem a kertben, hogy gondoltam egy merészet és beletettem az üvegbe az uborka mellé... érdemes volt. Bátran kipróbálhatja mindenki, működik.

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!