Káposztás csemege
Ez a finomság még annak is ízlik, aki messziről kerüli a zöldségeket. Hiába, a káposzta íze megbolondítja az ízlelőbimbókat! :D
Ez a finomság még annak is ízlik, aki messziről kerüli a zöldségeket. Hiába, a káposzta íze megbolondítja az ízlelőbimbókat! :D
Az eredeti étolajos változat helyett olvasztott vajat használok és a cukor felét kókuszvirágra cserélem ki. SOKKAL finomabb, krémes, lágy tésztája van. Próbáld ki, nem bánod meg! :)
Almaszezon indul! A leghosszabb folyamat benne az alma előkészítése, de megéri. a levéből pedig fincsi ivólé készíthető.
Egy KLASSZIKUS... Falat, mely tökéletes ízharmóniában olvad szét a szánkban.
Ki ne ismerné a savanyú káposztát? Csak azt nem tudtuk róla, hogy a savanyítást fermentálásnak hívják. Fermentálni mindenféle zöldséget lehet. Hihetetlenül egyszerű, bátran kipróbálhatja bárki. Fantasztikusan finom... és nagyon egészséges!