Zserbó
Egy KLASSZIKUS... Falat, mely tökéletes ízharmóniában olvad szét a szánkban.
Egy KLASSZIKUS... Falat, mely tökéletes ízharmóniában olvad szét a szánkban.
Ki ne ismerné a savanyú káposztát? Csak azt nem tudtuk róla, hogy a savanyítást fermentálásnak hívják. Fermentálni mindenféle zöldséget lehet. Hihetetlenül egyszerű, bátran kipróbálhatja bárki. Fantasztikusan finom... és nagyon egészséges!
Nálunk ez az étel a legkisebb lányunk kedvence, aki már maga is édesanya. Nemrég "kívánság műsor" keretében megsütöttem. Ha már így alakult, készítettem képeket a videóhoz is.
Előfordul, hogy a húsvéti sonka nem fogy el teljesen. Nálunk nem ez volt a probléma, hanem az, hogy belefutottam egy sótlan-ízetlen parasztsonka utánzatba. Ételmentő kísérletem eredménye egy nagyon finom rakott burgonya lett.